Nederlands (NL)   English (EN)   francais (FR)
Begeleiders woestijn
4x4
Bobo
Groepsreizen
Begeleiders Sahara
1 2 3 4 5

Over ons

Saharatouring is opgericht door Mohamed Boulfrifi. Hij werkt samen met familie, vrienden en buren die werken als gidsen, koks, kamelendrijvers en chauffeurs


Bobo, erg ervaren in zijn beroep, kan aan jou de echte woestijn tonen waar hij zijn jeugd heeft doorgebracht. Hij wordt zeer gewaardeerd door zijn kennis en manier van aanpakken. Hij draagt goed zorg voor je!

Bobo:

"Tot mijn 17 jaar leefde ik met mijn vader in de woestijn. We bleven als enigen over. Iedereen trok weg naar het dichtstbijzijnde dorp Mhamid. Ik had een mooi leven in Erg Smar, hoedde mijn kudde geiten en dromedarissen in de Sahara. Na enige tijd werd het echter onmogelijk nog een degelijk bestaan als nomade te leven. Water werd alsmaar schaarser. Na 7 jaar als gids te werken bij een andere organisatie ben ik zelfstandig begonnen. Ik wil aan mensen mijn leven en mijn land tonen waar ik trots op ben."


Tine:

"Ik kwam voor de eerste maal naar Marokko met het plan te surfen op goede spots zoals Taghazout. Een vriendin echter, raadde me ook aan de woestijn te bezoeken. Woestijn is alleen maar zand dacht ik. Éénmaal aangekomen was ik er niet meer weg te krijgen. De Sahara is zoveel meer dan alleen zand. Ik voel me dichter bij het leven. En dit vergeten we zo vaak in ons druk, Westers leven."

Samen met andere professionele gidsen, chauffeurs en kamelendrijvers vormt hij een uitzonderlijk team met pit! Een familiale ontvangst en u een mooie en interessante tijd aanbieden is voor hun het belangrijkste. Mooie rondreizen door Marokko, een avontuurlijke woestijnreis op de rug van een dromedaris, een trektocht door het Atlasgebergte. Bezoek van Marrakech en de Koningssteden... We willen alleen het beste!

 
 

Email: saharatouring @ hotmail.com
gsm Bobo: 00212 (0) 667 237 860 --- 00212 (0) 656 563 385