Jaro, Jobe, Anneke en Geert

April 17, 2016 by saharatouring

IMG_5515 (Medium)   IMG_6388 (Medium)
Hallo Tine,

1 week na onze terugkomst in België, dromen we, ondanks de dagelijkse drukte van gaan werken, kinderen en huishouden, nog steeds na van onze fantastische avontuurlijke reis door Marokko. Al de hele week is de reis “het gespreksonderwerp” tijdens het eten, ook bij de kinderen!

We willen jou en Bobo daarvoor bedanken en ook feliciteren! De reis voldeed perfect aan onze verwachtingen, of heeft ze zelfs overtroffen. We zijn op plaatsen geweest waar we nog nooit tevoren geweest waren. Het bruisende Marrakech gaf ons de eerste dag dadelijk een heleboel (positieve) indrukken te verwerken. De bergen daarna waren een perfecte omgeving om tot rust te komen en te genieten van de natuur, en ons te verbazen hoe snel, uitgebreid én lekker de kok(s) met beperkte middelen een maal kunnen klaarmaken.

De manier waarop Said, Hicham en de anderen met onze kinderen omgingen was hartverwarmend.

We snappen nu ook wel dat je “je hart” verloren bent in Marokko!!! Wij ook stiekem wel een beetje… Deze reis heeft ons beeld over “de Marokkanen” toch heel wat bijgesteld, ook al zijn we absoluut niet racistisch ingesteld. Ze zijn zo hartelijk, vriendelijk en gastvrij… heel wat anders dan het beeld dat er hier in België over heerst…

Groetjes van ons allen en misschien wel tot een volgende keer!
Anneke en Geert
Jaro en Jobe


No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.


Email: saharatouring @ hotmail.com
gsm Bobo: 00212 (0) 667 237 860 --- 00212 (0) 656 563 385