Nederlands (NL)   English (EN)   francais (FR)

Aanbieding: 'Rondreis 4x4'


 • Algemene info
 • Het hele jaar door organiseren we rondreizen met 4x4’s.
  Met een privéchauffeur en comfortabele auto reis je door prachtige landschappen die Marokko eigen is. Wil je veel zien van Marokko en geen zorgen hebben tijdens jouw vakantie? Heb je kinderen of wil je een extra comfortabele reis? Laat het maar aan ons over en we regelen de perfecte vakantie voor jou. Ervaren chauffeurs kennen de wegen als geen ander, zowel on- als offroad! Goede overnachtingsplaatsen worden ook voor jou geregeld. Kortom, alles erop en eraan!

  Het enige wat je moet doen is ons contacteren en we maken een reis op maat!

  Hieronder zie je enkele voorbeelden van reizen die vaak door onze bezoekers worden gemaakt. De 4x4 reizen zijn ook perfect combineerbaar met trekkings!

 • Voorbeelden
 • 3-daagse
  Marrakech-Ouarzazate-Draavallei-Mhamid-Chegaga-Taznakht-Marrakech

  Met deze 3-daagse reis je door het Hoge Atlasgebergte langs de Tizi-N-Tichkapas, de Telouetvallei om daarna de Ksar Aït Ben Haddou te bezoeken. Je rijdt verder langs de groene Draavallei en overnacht in onze familiale auberge in Mhamid. De volgende dag verken je de Sahara en de grote Chegagaduinen. De laatste dag keer je terug langs de andere poort van de woestijn, langs Taznakht, terug naar Marrakech.

  4-daagse
  Marrakech-Ouarzazate-Draavallei-Chegaga-Taliouine-Taroudant-Marrakech

  Deze reis begint net als de 3-daagse. Na de grote Chegagaduinen ga je niet naar Marrakech maar richting Taroudant. Je rijdt langs Taznakht en Taliouine. De laatste dag keer je terug naar Marrakech langs de Tizi-N-Test pas.

  5-daagse
  Hoge Atlasgebergte

  Vertrekkende van Marrakech rijd je naar het Hoge Atlasgebergte. Je start in de Bougemezvallei, slaapt in authentieke gîtes en je zit in het midden van het Berberse leven. Je rijdt alleen langs piste in afgelegen streken. Er is ook een mogelijkheid om te kajakken op een meer en mooie wandelingen te maken.

  7-daagse
  Agadir-Taroudant-Chegaga-Mhamid-Todravallei-Dadesvallei-Ouarzazate of Marrakech-Agadir

  We komen je ophalen aan de luchthaven van Agadir en nemen je mee naar Taroudant. De volgende dagen rijd je langs Taliouine naar de grote Chegagaduinen. Daarna verken je de prachtige Draa-,Todra-en Dadesvallei. Een keuze om nog langs Marrakech te gaan en de laatste dag de terugkeer naar Agadir.

  8-daagse
  Marrakech-Ouzoud-Fes-Volubilis-Meknes-Rabat-Casablanca-Marrakech

  Met deze 8-daagse reis verken je de 3 koningssteden: Marrakech/Fes/Meknes, rijk aan cultuur. Ook kan je genieten van de grote Ouzoudwatervallen. Een bezoek aan Volubilis, vroeger een groot rijk van de Romeinen. Bewonder de grote Hassan II moskee in Casablanca en loop eens rond in de aangename hoofdstad Rabat.

  9-daagse
  Marrakech-Dades-Todra-Chegaga-Tata-Tafraoute-Taroudant-Marrakech

  Met deze reis ontdekt u een groot stuk van Zuid-Marokko. U komt langs steden Marrakech, Zagora, Tata, Tafraoute en Taroudant. U rijdt langs verschillende mooie landschappen zoals de Telouetvallei, Dadesvallei, Todravallei, Soussvallei, het hoge Atlasgebergte, het vulkanische Saghrogebergte, de rotsachtige anti-Atlas en de magische woestijn. Dit is een privéreis waarmee we jullie de mooiste plekjes willen laten ontdekken.

  11-daagse
  Marrakech-Ouzoud-Dades-Todra-Chegaga-Taroudant-Essaouira-Marrakech

  Met deze reis ontdekt u een groot stuk van Zuid-Marokko, U komt in steden als Marrakech, , Zagora, Taznakht, Taroudant, Agadir en Essaouira. Ook een trip en nacht in de woestijn horen hierbij en een bezoek aan het Atlasgebergte en de Rozen-, Dades-,Todra- en Draavallei.

 • Voorbeeldtarieven
 • Hier krijg je een idee van de prijzen.
  Contacteer ons toch eerst aangezien er nog zoveel andere mogelijkheden zijn van samenstelling van programma’s.

  3-daagse rondtour
  Inclusief: alle overnachtingen, alle maaltijden, 4x4 en privéchauffeur
  Exclusief: drank, verblijf Marrakech, fooien bij bezienswaardigheden

  * 2 personen: 305 euro pp
  * 4 personen: 195 euro pp

  11-daagse rondtour
  * 4 personen: 825 euro pp

 • Reacties
 • Hilde Vancompernolle:

  "We hebben echt genoten van de vele mooie landschappen, de boeiende contacten met de gidsen, de adembenemende tocht met de 4x4 door de Atlas, maar vooral de trekking door de woestijn zal zeker lang blijven hangen.
  Youssef en Mohammed waren supergoede begeleiders en verwenden ons met superlekkere maaltijden. Jammer dat we door de vele wolken en zandstorm de mooie sterrenhemel hebben moeten missen."

  Carina Vandenbroecke:

  "We hebben echt genoten van onze vakantie in Marokko. Tine had voor ons een licht actief programma samengesteld. We hebben gedurende 10 dagen zowel de bergen,de woestijn als de zee verkend. Alles begon in Marrakech, waar Tine en Lhacen (onze chauffeur) ons kwamen oppikken op de luchthaven en waar we de eerste nacht doorbrachten. Vandaar vertrokken we voor een rondreis: de Ouzoudwatervallen zijn echt fantastisch!! De tocht door de bergen was een uitdaging,meestal over smalle onverharde wegen met prachtige vergezichten en kleine berberdorpjes (een tip:neem wat snoepjes of stylos mee voor de bergkindjes). We logeerden in de Dades- en de Todravallei om vervolgens naar de woestijn te trekken. Wat mij vooral bijblijft van de woestijn is de stilte en de eindeloze sterrenhemel: schitterend!!! Na de woestijn ging het naar Taroudant waar we in een prachtige riad met zwembad logeerden bij een supervriendelijke gastvrouw.Vandaar ging het naar de zee (Essaouira) en zo terug naar Marrakech. Het eten was overvloedig en we sliepen steeds in mooi ingerichte hotelletjes en riads, de begeleiding was super, kortom: het was de moeite, een echte aanrader!!!!!!!
  Tine, Lhacen, Bobo......bedankt voor alles."

  Josette Thouly:

  "Pour la 2ème fois, nous confions l'organisation de notre séjour dans le désert à Boubou. Nous commençons par 3 jours de trekking dans le désert avec Yayha et notre Youssef aux "petits soins" pour nous (des repas en plein désert dignes d'un grand restaurant). Sérénité, calme, détente et beaux paysages. Puis nous continuons en 4X4 avec Lachen à travers des paysages magnifiques, toujours accompagnés de sa gentillesse et les endroits de repos sont parfaitement bien choisis par Boubou. Tout est fait pour notre bien être : bon accueil, authenticité et dépaysement garantis. Merci encore à tous, nous reviendrons c'est sûr !"


 

Email: saharatouring @ hotmail.com
gsm Bobo: 00212 (0) 667 237 860 --- 00212 (0) 656 563 385