Nederlands (NL)   English (EN)   francais (FR)

Aanbiedingen


 • Sahara
 • Ontdek de pracht van de woestijn met kamelen of 4x4’s.
  Doe een trekking met je vrienden ,familie, school of scoutsgroep en geniet van de verschillende landschappen en het avontuur . Doe een leerrijke ervaring op. Bij zonsondergang maakt een kok een lekkere maaltijd, terwijl jullie gezellig van een kampvuur kunnen genieten. Slaap onder duizenden sterren en kom tot rust. 3-,5- of 10 dagen… kies zelf je programma. Onze reizen zijn steeds individueel aangepast. Wij gaan dus in op jouw verlangens.

  Wil je de Sahara met 4x4 verkennen? Onze chauffeurs kunnen je de mooiste plekjes tonen.

  Kom je zelf met 4x4 en heb je assistentie en meer info nodig? Twijfel niet ons te contacteren.

  We organiseren ook vaste groepsreizen!

  Lees meer ...

 • Rondreis 4x4
 • Wil je meer dan de Sahara alleen zien?
  We organiseren ook 4x4 rondreizen door Zuid-Marokko. Kom langs steden als Fez, Marrakech, Casablanca, Ouarzazate, Agadir, Taroudant, Tafraoute en Essaouira. Geniet van het Atlasgebergte, Dades-en Todravallei, Kasbahs en oases, de Atlantische oceaan enzovoort!
  Van vertrek tot aankomst regelen wij goede overnachtingsplaatsen en restaurantjes. Jouw chauffeur kent de mooiste en meest ongerepte wegen.
  Kies zelf wat je wil doen en hoeveel dagen. Onze reizen zijn steeds individueel aangepast. Wij gaan dus in op jouw verlangens. Contacteer ons gerust voor verdere vragen!

  Lees meer ...

 • Verkenning Atlasgebergte
 • Ben je een bergliefhebber? Dan heb je zeker al van de Toubkal gehoord!
  Verken het Atlasgebergte met een muilezeltje en een professionele gids. Stap langs de Oukaimden en geniet van de ongerepte natuur. Doe de N'mgoun-trekking , kom langs afgelegen berberdorpjes en klim de 2de hoogste berg op van de Hoge Atlas. Verken het Anti-Atlasgebergte en de omstreken van Tafraoute. Kies zelf wat je wil doen en hoeveel dagen. Onze reizen zijn steeds individueel aangepast. Wij gaan dus in op jouw verlangens. Contacteer ons gerust voor verdere vragen!

  Lees meer ...

 • Beachfun Atlantische Oceaan
 • Safi, Essaouira, Sidi Kaouki, Taghazout, Agadir, Sidi Ifni, Laayoune… genoeg kustdorpjes om eens te bezichtigen!
  Rij per paard langs de lange stranden, probeer eens een jetski of wind en kitesurfen in Essaouira.

  Dit niet alleen!
  We organiseren ook trekkings langs de kust met dromedarissen en paarden. Van Essaouira tot het Noorden van Agadir. Geniet van lange stranden, beklim rotsen en wandel door Arganbossen. Soms waant u zich in Zuid-Frankrijk! In de avond kan u wild kamperen en een frisse duik nemen in de zee.
  En als diner kan je een lekker vers gevangen vis eten op de barbecue!

  Lees meer ...

 • Dagtrips
 • Breng je een vakantie door in Marrakech? Wil je eens buiten de stad gaan, maar toch niet langer dan een dag? Kijk eens naar onze dagtrips. Vanuit Marrakech kan je de Ouzoud-watervallen bezoeken, de Ourikavallei, Oukaimden, Ouarzazate en Essaouira.

  Lees meer ...

 • Luxereizen
 • Wie wil reizen met extra comfort en luxe, bieden we luxetours en trekkings aan.
  Overnachtingsplaatsen, restaurants worden gekozen uit een hogere klasse. Er is ook de mogelijkheid te verblijven in een luxenomadenkamp in de woestijn. Hierbij bestaat ook de mogelijkheid een luxetrekking te maken.

  Lees meer ...

 

Email: saharatouring @ hotmail.com
gsm Bobo: 00212 (0) 667 237 860 --- 00212 (0) 656 563 385